Hvorfor Dynamics 365?

Dynamics 365 revolusjonerer CRM og ERP ved å bruke intelligens på alle typer data. Dette gjør det mulig for organisasjoner å gå fra reaktive forretningsbeslutninger til proaktiv innsikt, slik at de ansatte kan oppnå sine forretningsresultater.

Dynamics 365 er verdens tilkoblede forretningssky som er utviklet for å hjelpe deg med å forstå virksomheten din og handle strategisk.

Automatiser og moderniser globale økonomioperasjoner med Dynamics 365 Finance. Overvåk ytelse i sanntid, forutse fremtidige resultater, og foreta datadrevne beslutninger for å fremme vekst i virksomheten.

Samle og automatiser økonomiprosesser

Aktiver smartere, raskere handlinger og beslutninger med rollebaserte arbeidsområder som tilbyr interaktiv Power BI-datavisualisering, noe som gir en svært god visning av viktige forretningsmål og muligheten til å drille ned i transaksjonene for å overvåke tilstanden til virksomheten og forbedre ytelsen. Automatiser og prioriterer oppgaver for å spare tid, reduser feil, og få gjort mer med integrerte verktøy og apper du er kjent med, for eksempel Office 365.

Related posts